• Snabba leveranser
 • Billig frakt
 • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Färg och beläggningar för att måla och täta plåttak

Färg utvecklad för målning av gamla plåttak. Vi har produkter för alla typer av plåt, järn, stål och metall, målning av rostiga och oxiderat stål, obehandlad plåt, tidigare målad plåt, förzinkat stål, galvat stål, aluminium, rostfritt och koppar. Färg för kulturhistoriska byggnader och för nylagd plåt med moderna plastfärger. Noxyde och CoroFlex är moderna elastiska och tätande akrylatfärger som bygger tjocka skikt och har en mycket bra vidhäftning till nästan alla sorters färger och material. Power Coat är en högpresterande metallfärg som uppfyller kraven enligt C5-M och används för målning av all typ av stål, plåt och metall samt flera sorters plaster och andra material. Isotrol Grund och Isoguard Pansar är traditionella oljebaserade färgsystem som används på antikvariska byggnader, rostangripna ytor och obehandlad stålplåt.

 • 55443-takbelaggningsfarg-papptak--betong--tegel--grundmur

  Takbeläggningsfärg

  Till målning av papptak, eternit (fibercementskivor), betongtakpannor, plåttak och asfalt. Flexibel lösningsmedelsburen akrylfärg. Förlänger livslängd och hållbarhet på taket.
  1.050,50 kr
 • Isoguard Pansar rostskyddsfärg som ger ett långt skydd.

  Isotrol Grund Rostskyddsfärg

  Svart och klarlack. På burk, 1L & 4L. Utvecklad för målning på rost, djupträngande, förhindrar vidare rostspridning. Övermålningsbar med flera system.
  567,50 kr
 • plåttaks färg i metall hink rust oleum

  PVDF primer Rust Oleum

  5L förp, grå. Häftgrund till PVDF, PVF2 lackad plåt, plastisolmålade ytor, förzinkad plåt, aluminium. Extremt god vidhäftning.
  2.004,75 kr
 • elastisk plåttaks färg i metall burk från coro flex

  Plåtfärg Coro-Flex

  Flera kulörer. Tjockbyggande, högelastisk färg för plåttak och plåtfasad. Utmärkt vidhäftning på obehandlad, målad och förzinkad plåt.
  286,36 kr
 • noxyde-platfarg-rostskydd

  Noxyde Plåttaksfärg

  Noxyde är en extremt elastisk grund- och toppcoat i ett. Till plåt, målad plåt, metall, stål, järn, aluminium, koppar. Högsta korrosivitetsklass C5-M.
  286,36 kr
 • 55143-takmassa-kallflytande-papptak-betong-mur-tegel

  Takmassa

  Kallflytande bitumenbaserad glasfiberarmerad takmassa till papp- och plåttak. Förlänger livslängden på gammal papp och plåt. Ger en fogfri b
  544,50 kr
 • 55251-asfaltsprimer-1l-grundfarg-papptak-mur-vattensparr.jpg

  Asfaltsprimer

  Lågviskös kallasfalt för grundning av papptak, isolering av grundmurar etc. Bitumenbas.
  162,75 kr
 • Vit burk med betongfärg som är lättanvänd.

  Betongfärg Paint-AP Multi

  Akrylatfärg till betong, asfalt, tegel, kakel, klinker, plastmattor. Flera kulörer. Diffusionsöppen och snabbtorkande.
  1.191,10 kr