• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms
VISAR 1-50 (100)1 2 Sista 100 per sida

Sprayfärg och sprayprodukter till industri, måleri och hantverk.

Sprayfärg är ett utmärkt sätt för att snabbt måla små- och svåråtkomliga ytor, snickerier, bord, balkar, fordon och mycket mer. I detta kategorin har vi samlat kvalitetsprodukter för spraymålning, lackering, rostskyddsmålning, rengöring och generellt underhåll. Vi erbjuder ett brett sortiment av akrylbaserade sprayfärger för målning av flera sorters ytor och material. Utöver konventionell sprayfärg har vi också klarlack, högtemperaturfarg, metallfärg, zinkfärg, zinkprimer, aluminiumfärg, rostskyddsfärg, primers, fillers och flera olika rengöringsprodukter på sprayflaska. 

Vi har grupperat sprayfärgerna och sprayprodukterna efter kulör och användningsområde. Vi har har alla standardkulörer samt specialfärg som guldfärg, kopparfärg, kromfärg, silverfärg, 3D färg och flera andra effektfärger. Produkterna är utvecklade för yrkesmän som ställer höga krav på täckförmåga, hållbarhet och användarvänlighet. Sprayfärgerna har en hög torrhalt och torkar snabbt.

Sprayfärg består av en bas (akryl i de standardfärgerna) och lösningsmedel. Utöver själva ingredienserna behöver man ett drivmedel (oftast propan) för att få ut själva färgen från flaskan. Vid vanliga spraymålning är akryl att föredra då man får en bra täckförmåga, kort torktid och jämn finish. Till vissa applikationer där man ställer högre krav på hållbarhet och andra speciella egenskaper använder man exempelvis epoxi, silikon, polyester eller metall som bas. På det sättet kan man ta fram sprayfärg som tål hög temperatur, fukt och vatten, lösningsmedel, kemikalier och mekanisk nötning.

Fördelar med sprayfärg

* Med sprayfärg får man en finish som blir helt slät vilket är mer eller mindre omöjligt med roller eller pensel.

* Man har en mycket god åtkomst i trånga utrymmen, hörn, skarvar och andra otillgängliga utrymmen.

* Man målar snabbt stora ytor och slipper doppa pensel eller roller i en färgburk. 

* Lätt att ta med sig och ha tillgängligt på arbetsplatsen.

* Kan kan snabbt växla mellan olika färgsystem.

* Sprayfärg torkar snabbt vilket minskar eventuella driftstopp.