• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Mirka rondellslipmaskin ROS (random orbital sander)

Mirka ROS (random orbital sander) är en serie tryckluftsdrivna oscillerande rondellslipmaskiner utvecklade för yrkesanvändare. Produktsortimentet består av slipmaskiner med flera olika dimensioner (32mm, 77mm, 125mm och 150mm), olika sorters dammutsug (centralutsug, dammpåse och utan utsug) samt med olika slaglängder (2,5mm och 5mm oscillering).

Slipmaskinerna är effektiva och hållbara och utvecklade för professionell slipning av alla sorters ytor. De har en ergonomisk design och är tillverkade av ett lätt högteknologiskt kompositmaterial med optimal styrka och komfort. Maskinerna har en låg vikt och är tystgående även vid maximalt varvtal.

Maskinerna är byggda för maximalt dammutsug för en renare arbetsmiljö och bättre slipprocess. Ett bra dammutsug skapar inte bara en trevlig arbetsmiljö utan förlänger livslängden på underlagsplattan och sliprondellen, minskar värmebildningen och ger operatören bättre sikt över arbetsytan. ROS finns att köpa med centralutsug till dammsugare eller med utsug till dammpåse.