• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Flex giraffslipmaskiner och giraffpaket.

Flex giraffslipmaskiner har blivit favoriter hos målare och byggindustrin. Tak- och väggsliparna har en perfekt balans, ergonomi och prestanda. De är utvecklade för krävande sliparbeten av tak.- och väggar och har en lång hållbarhet. Slipmaskinerna har en kraftfull elektrisk motor med minimalt underhållsbehov. Med Flex giraffslipar slipar man dammfritt och snabbt.

GE5R är storsäljaren av giraffsliparna. GE5R har en öppen kåpa med en rak slipkant vilket gör att man lättare slipar längs kanter och hörn. Det 225mm stora sliphuvudet gör att man snabbt slipar stora ytor. Bästa valet vid slipning av spackel, färg, trä, gips och lack på väggar och tak.

GSE5R är en kort giraffslip med öppen kåpa för lättare slipning i hörn och längs kanter. GSE5R's korta skaft passar särkillt bra vid slipning i trånga utrymmen eller på exempelvis skylift för att få bättre manövrering. Den korta maskinen är lättare och mer lätthanterad.

WST700VV Plus Vario är en unik tak- och väggslipmaskin som levereras med runt och triangulärt sliphuvud. Trekantshuvudet är utmärkt vid slipning längs kanter och i hörn. WST700VV har ett teleskopskaft vilket gör att användaren får bättre flexibilitet och fler valmöjligheter.

Giraffpaket vi erbjuder flera olika kompletta lösningar för den som ska börja slipa med Flex giraffslipar. Giraffpaketen finns att köpa med flera olika slipmaskiner och med olika dammsugarmodeller.