• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Flytt- och rullbara trappor med ledstång och plattform.

Rullbara och flyttbara trappor och stegar är viktiga hjälpmedel på arbetsplatser, industrier och plocklager. Laggos mobila trappor är säkra produkter som ger användaren hög komfort, stabilitet och säkerhet när man ska upp på hög höjd. I och med att dessa trappor är flyttbara passar de perfekt på lager, byggarbetsplatser, båtvarv, snickerier, produktionsanläggningar och andra ställer där man ofta behöver komma upp i höjd för att arbeta eller hämta saker. Rullstegarna har en stor plattform som gör att man står säkert och räfflade steg som minskar risken för halkolyckor. Alla våra rullstegar är godkända enligt AFS 2004:3 (stegar och arbetsbockar), SS 2091 4 samt EN 131-1:2007.

Rullstege Laggo är en robust trappa med hjul på bakbenen och stor plattform med säkerhetsräcke. Rulltrappan har räcken på båda sidor vilket gör att man tar sig upp och ner säkert. Trappans 10mm stora hjul är låsbara och står säkert på marken. Både steg och plattform är tillverkad av räfflad aluminium vilket ger en säker användning och låg vikt. 

Mobil trappa Laggo har en kraftig stomme av förzinkat stål. Trappan har en stor plattform med säkerhetsräcke vilket ökar komfort och säkerhet när man står på plattformen. Trappan har räcken för en säker upp och nergång och räfflade material för bästa halkskydd. Den mobila trappan är klassad som bra arbetsmiljöval nivå 2 och 3 beroende på modell.

Rullbar Stege Laggo finns med upp till 20-steg (400cm). Stegen är hopfällbar vilket gör förvaring och transport enkel. Stegen har hjul både fram och bak vilket ger en snabb och enkel förflyttning. Hjulen är låsbara. Den rullbara stegen har stora trappsteg och fallskydd åt alla håll om man står på plattformen.