• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Betongslip och stenfräs till bearbetning av hårda material.

Betongslipmaskiner används vid avverkning av grova material och sega massor. Slipmaskinerna är perfekta att använda före renovering och ytbehandling av betonggolv i källare, garage eller industrilokaler. Betongsliparna används tillsammans med slipskålar eller hårdmetallrondeller och man kan då slipa exempelvis betong, epoxi, tjocka färgskikt, primer, spackel, tegel och epoxi. 

Betongslipmaskinerna från Flex har en mycket kraftfull motor vilket ger en lång livslängd och hög prestanda. Maskinerna har en utsugsenhet som kan kopplas på dammsugare för att erhålla en dammfri arbetsmiljö. Kopplar man utsug till slipmaskinen ökar man också livslängden på slipskålen och maskinen samt får en bättre sikt över arbetsytan. 

Flex WST 1000 FV är en giraffslipmaskin avsedd för slipning av betong och andra hårda material. Giraffsliparnas långa hals gör de perfekta om man skall slipa väggar och tak. Den långa armen ger en mycket god åtkomst på annars svårtillgängliga utrymmen och är ergonomiskt skonsam mot kroppen. Giraffslipen har ett mycket användarvänligt handtag med flera greppmöjligheter.