• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Arbetsbockar av trä eller metall. Svensktillverkad kvalité.

Arbetsbockar är vanliga hjälpmedel inom bygg, måleri, verkstad, tillverkningsindustri, lager och olika hantverksbranscher. Arbetsbockarna är universalprodukter som används både för att komma upp i höjd och till materialavlastning. De flesta av våra arbetsbockar är svensktillverkade av Laggo Stegteknik i Burseryd och håller högsta möjliga kvalité. Produkterna är hopfällbara för enkel transport och förvaring och finns i flera olika modeller för olika ändamål. Se nedan för mer utförlig information om respektive modell.

Arbetsbockar trä är inte bara vackra att se på utan effektiva och tåliga. Bockarna är populära då de har en brant lutning på bakbenen vilket gör att man kommer nära väggar vid arbetet. Träbockarna är populära hos målare, snickare, bibliotek, skolor och vanliga hushåll. Stegarna är tillverkade av vattenfast plywood och förzinkade stålrör. Träbocken finns i en modell med förlängningsbara ben för arbeten i trapphus.

Arbetsbock Podium XL är vår stabilaste modell och ger en mycket säker och robust arbetsmiljö. Dessa bockar är utvecklad för industri, verkstad, byggare och andra hantverkare som kräver maximal komfort och lång hållbarhet. Arbetsbock podium är uppskatta för din lätta konstruktion och stora podium (35cm x 65cm). Några av modellerna uppfyller kraven enligt "Bra arbetsmiljöval". Arbetsbock Podium XL finns även i en modell med säkerhetsräcke och hjul för en enklare transport på arbetsplatsen.

Ställningsbock stål är tillverkad av varmgalvaniserat stål för bästa hållbarhet. Ställningen kan seriekopplas för att täcka in hela fasadsidor. Perfekt till att stå på eller för materialavlastning vid byggnation och måleri. Ställningsbocken kan även användas som avlastningsplats för material eller vid målning av lister, panel, dörrar och fönster. Används med fördel tillsammans med vår förlängningsbara ställningsplanka.

Gipsbock används som avlastningsyta av skivmaterial på byggen. Gipsbocken minskar risken för att gipsskivor ska förståras av fukt, smuts eller smällar. Bocken gör också att arbetarna får en bättre arbetshöjd och man slippar lägga skivmaterialet på vagnar. Gipsbocken är hopfällbar och tillverkad av epoximålade stålrör. 

Arbetsbock PRO har en låg vikt och god stabilitet. Bocken är som våra andra stegprodukter testad och godkänd enligt AFS 2004:3 stegar och arbetsbockar, SS 2091 utgåva 4 samt EN131-1:2007. Den har steg på båda sidor och räfflade steg och podium för bästa halkskydd. Plattformen har en storlek på 25 x 60cm.