• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

ZIP-Up ställning, rullställning och hantverkarställningar.

Här har vi samlat ställningar för hantverkare, målare, byggindustri och industri. Smidiga och stabila rullställningar för enkel och snabb förflyttning på arbetsplatsen. Hjulen är låsbara och har en mycket god stabilitet. Några av hantverkarställningarna är hopfällbara vilket gör transport och förvaring enkel. Ska man köpa en ställning är våra ett bra val då de är tillverkade av aluminium för optimal stabilitet, hållbarhet, ergonomi och låg vikt, man kan välja bland olika plattformsbredder beroende på önskad stabilitet och utrymme på arbetsplatsen. Läs mer nedan för att få en bättre överblick över våra hantverkarställningar. Alla våra ställningar är testade och godkända enligt AFS 2013:4 och Svensk standard SS-EN 1004.

Hantverkarställning JUMBO PRO är perfekt till målare, snickare och hantverkare. Hantverkarställningen har en hopfällbar konstruktion vilket gör transporten till arbetsplatsen enkel och minimal plats vid förvaring. Ställningen finns med plattformsbredd på 60cm (smal) eller 120cm (Jumbo). De helsvetsade gavlarna ger en mycket robust arbetsställning som enkelt förflyttas på arbetsplatsen. Ställningen finns i tre olika höjder och modeller. 

Mobil arbetsplattform JUMBO PRO är en hopfällbar mobil ställning som blir mycket kompakt i hopfällbart tillstånd. Arbetsplattformen har en stege på ena gaveln för enkel på- och avstigning. Aluminiumkonstruktionen ger en mycket lång hållbarhet och god stabilitet. Plattformen har en storlek på 59 x 168cm. 

Rullställning JUMBO PRO är tillverkad av gjuten aluminium för bästa hållbarhet. Rullställningen finns med en 60cm eller 120cm bred plattform och i flera olika höjder. Denna modell passar till byggarbetare och hantverkare som arbetar på större byggnader under längre tider. 

Ställningsbock Laggo används tillsammans med ställningsplanka eller ställningsplattformar. Bocken har en stabil konstruktion av galvade stålrör. Med denna bock kan man täcka in hela fasadsidor vid renovering och målning. Ställningsbocken har en justerbar höjd på 110-190cm.