• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Tapetbord för snabbare och enklare tapetsering.

Tapetbord används vid tapetsering och gör att man får en bättre arbetshöjd och enklare hantering av tapeten. Med ett tapetbord skär man enklare skarvremsor och får en mycket bättre arbetsställning. Tapetborden är speciellt bra vid tapetsering med papperstapet eller andra tapeter där man lägger på klistret på tapetens baksida. Våra tapetbord är Svensktillverkade av Laggo Stegteknik, borden är hopfällbara för enkel transport och montering. Vi har både 2- och 3-delade tapetbord i 60cm eller 105cm bredd. 

Laggo Tapetbord är Sveriges favorit hos yrkesmålarna. Bordet stål stabilt på golvet och är tillverkat av björkplywood för maximal hållbarhet. Arbetsbordet är hopfällbart och har ett bärhandtag för enkel transport. Den tillverkas i tre olika modeller, Två- eller tredelat. Tapetbordet har elförzinkade stålben med saxtag och mycket stabila gångjärn.

Tapofix Tapetbord är tvådelat och specialutvecklad för användning med Tapofix tapetmaskin. Bordet är utmärkt även utan användning med tapetmaskin och har bl.a. en måttlinjal, avskärningsskena och justerbar höjd. Bordet är hopfällbart och har ett bärhandtag för enkel förflyttning. 

Glasfibervagn är ett smart hjälpmedel vid tapetsering, vävuppsättning eller montering av renoveringstapet. Man monterar rullen på glasfibervagnen och får då en bättre arbetsställning och enklare hantering. Glasfibervagnen är försedd med hjul vilket gör att man snabbt förflyttar sig över hela arbetsplatsen.

Tapetklistermaskin underlättar uppsättningen av tapet. Maskinen har ett kar med lim i botten som man rullar tapeten genom. Man får på detta vis automatiskt tapetlim på tapetens baksida. Klistermaskinen gör att man kan limma papperstapeter direkt vid väggen och slipper använda tapetbord.