• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Entrémattor, poolmattor och ergonomimattor från 3M Nomad

3M Nomad entrémattor ger besökare ett possitivt första intryck samtidigt som de hjälper till att hålla rent och fräscht i lokalen. 80% av all smuts förs in genom entrén, genom att minska införseln minskar behovet av underhåll samtidigt som slitaget på golvet minskar. Nomad entrémattor absorberar stora mängder smuts och är lätta att rengöra vilket minskar driftskostnaderna och ökar livslängden.

Nomad Terra är skrapmattor som hjälper till att skrapa av smuts och fukt från skorna. Mattorna är tillverkad av vinylöglor som kan dölja stora mängder smuts och fukt och samtidigt se fräsha ut. Mattorna har en matt glans och är tillverkad av hög kvalitet vilket gör att de tål ett stort antal passager dagligen. 

Nomad Aqua Plus är en serie fibermattor som är tillverkade med en patenterad teknologi av grova och fina polypropylen- eller polyemidfiber. Fibermattorna finns för låg- mellan- och högtrafikerade områden.

Klibbmatta används i områden där det är höga krav på hygien och renlighet. Mattorna fånga upp fin smuts och damm. Används som sekundärmatta inne i byggnaden. Används av sjukhus, lackeringsverkstäder, laboratorier etc.

Avlastningsmattor kallas även ergonomimatta, komfortmatta och ståmatta och är utvecklade för att minska belastningen på kroppen. Mattorna är mjuka och sköna och har en dämpande effekt vid stående arbete på hårda golv.

Pool- och halkskyddsmattor används i våtrumsmiljöer som badhus, duschhallar, storkök och båt. Mattorna är utvecklade för att ge en optimal halksäkerhet, komfort och hygien.