• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Dubbelhäftande mattejp från 3M Scotch

Mattejp används främst till permanent fastsättning och fixering av mattor, PVC-mattor, heltäckningsmattor, entrémattor, kontorsmattor, vinylgolv och golvbeläggningar. Mattejperna används även inom hobby, pyssel och bygg för att sätta fast textilier, paneler, lister och andra dekorativa föremål. Med 3M's mattejper får man en mycket bra vidhäftning på flera sorters underlag, de är lätta att riva av, lösningsmedelsfria och lätta att applicera med liner på ryggsidan. Mattejp används som ersättning till golvlim eller som ett komplement. 

Scotch Mattejp Universal 4201 är en klassisk dubbelhäftande tejp som används till generell fastsättning av konventionella mattor, textilier och andra fiberprodukter. Mattejpen är lätt att riva och lösningsmedelsfri. Universaltejpen används ej till PVC, vinylmattor eller andra mattor kan kan innehålla mjukgörare.

Scotch Mattejp PVC 4202 är en extra stark dubbelhäftande tejp med lösningsmedelsfritt och mjukmedelsbeständigt häftämne. Tejpen kan användas till fastsättning av alla sorters mattor, även vinyl och PVC. Lämplig till golv med hög belastning. Tejpen är rivbar för hand. 

Scotch Mattejp Avtagbar 4203 är en unik tejp med UV-beständigt och borttagbart häftämne. Mattejpen kan sitta på golvet i upp till 6-månader och lämna utan limrester vid borttagning. Tejpen har ett lösningsmedelsfritt häftämne och kan användas till alla sorters mattor och material. Den avtagbara tejpen är mycket populär till temporära applikationer som mässmontrar, entréer, restauranggolv, utställningar och temporära fastsättningar. Tejpen är lätt att riva för hand.

Scotch Dubbelhäftande Tejp Superstark 4204 är en mycket stark tejp som i flera fall kan ersätta lim och fogmassa. Tejpen används exempelvis till fastsättning av golvlister och lättare paneler. Kan även användas för permanent fastsättning av mattor, speciellt bra till högtrafikerade områden. Tejpen har en pappersliner på ryggsidan för enkel montering.