• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter

Avlastnings- och ergonomimattor för kontor och industri.

3M Safety Walk har utvecklat en serie avlastningsmattor med mycket god dämpande effekt vilket minskar slitage på kroppens alla delar. Trycket från ett hårt golv påverkar nacke, fotleder, underben, korsrygg, ryggrad och lår vilket resulterar i trötthet och en sliten kropp. Med en bra ergonomimatta reduceras trycket mot kroppen med upp till 60%.

Avlastningsmatta 5270E är 16mm tjock och erbjuder bästa komfort och kvalitet. Mattan är tillverkad av spänsiga vinylöglor med en slät toppyta och ger en mycket bra avlastningseffekt. Mattan är lättstädad och har förslutna kanter vilket underlättar passage av trallar och vagnar. Avlastningsmattan används vid t.ex. rullband, packbord, kassor, produktionslinor och receptioner.

Avlastningsmatta 3270E är 14mm tjock och tillverkad av vinylöglor med en slät toppyta. Mattan ger en bra avlastningseffekt och har integrerade kanter på alla sidor för lätt framkomst av trallar och vagnar. Ergonomimattan används vid receptioner, monteringsarbete, produktionslinor, butiker, kassor och packbord.

Avlastningsmatta 5100 har en tjocklek på 12mm och ger en god avlastningseffekt. Mattan är tillverkad i ett flexibelt vinylmaterial med en öppen Z-struktur. Fårorna i mattan ger en extra god halkskyddseffekt. Den öppna konstruktionen låter vätska passera och gör den lämplig till restauranger, livsmedelsindustri, storkök, badhallar och liknande områden.