• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Nomad Aqua Plus Entrémattor.

Nomad Aqua Plus fibermattor är utvecklade för att skapa trivsamma och rena miljöer i köpcentrum, butiker, kontor och andra fastigheter. Entrémattorna är lätta att installera, avlägsnar och döljer stora mängder smuts, lätta att underhålla och har en mycket lång hållbarhet.

Entrematta Aqua Plus 85 är den mest slitstarka och tåliga mattan i sortimentet. Utvecklad för högtrafikerade områden med upp till 5000 passager/dag. Fibermattan har en patenterad konstruktion som ger en optimal vattenuppsugningsförmåga och en blandning av fina- och grova fiberer som samlar upp och döljer stora mängder smuts. Till offenliga fastigheter, hotell, butiker, sjukhus, köpcentrum etc.

Entrématta Aqua Plus 65 är utvecklad för medelhög trafik med upp till 1500 passager/dag. Mattan har en dubbelfibrig ögellugg av polypropylen med fina och grova absorberande fibrer. De starka profilkanterna bidrar till en säker trafik.

Entrématta Aqua Plus 45 är för lågtrafikerade områden med upp till 500 passager/dag. Mattans undersida består av en halkresistent polymerblandning vilket bidrar till ökad säkerhet. Lämplig till exempelvis hushåll, kontor, mindre butiker och företag och verkstäder.