• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Nomad Terra Entrémattor

Nomad Terra från 3M är en serie entrémattor som skrapar bort smuts, lort och vatten från besökarens skor och håller det dolt i mattan. Mattorna kan användas både inom- och utomhus och finns med eller utab botten. Mattorna finns för flera olika trafiknivåer.

Nomad Terra 8100 är en högpresterande entrématta utan botten. Mattan används som primärmatta i nedsänkningar eller fritt liggande både inom- och utomhus. Skrapmattan har en öppen struktur med tjocka flexibla vinylöglor som ger en mycket bra avskrapningseffekt. Mattan döljer stora mängder smuts och passar mellan till högtrafikerade områden. 1500 till 5000 passager/dag. 16mm tjock.

Nomad Terra 8000 har en öppen konstruktion av vinyl med Z-mönster. Passar högtrafikerade områden och ska användas i miljöer där det är tyngre tafik med vagnar. Håller stora mängder smuts och används som primärmatta i nedsänkningar eller utomhus. 12mm tjock, max 5000 passager/dag.

Nomad Terra 8150 är en entrématta med botten. Mattan är mycket slitstark och tål spill av olja och kemikalier. Perfekt som entrématta utomhus men kan även användas inomhus i verkstadsområden. Mattan har en öppen struktur med flexibla vinylöglor som döljer stora mängder smuts. För hög trafik, 1500 till 5000 passager/dag. 11mm tjock.

Nomad Terra 6050 är en entrématta med botten. Mattan har en öppen struktur med tunna flexibla vinylöglor fastsatta på en mjuk vinylbotten. Smutsen faller ner i öglorna och förhindrar spridning in i lokalen. Används som primärmatta inomhus, för låg till medelhög trafik, 500 till 1500 passager/dag. 9mm tjock.