• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter

Mattor för poolen, duschrum, sjukhus och våtrum.

För en trevlig, hygienisk och säker miljö i miljöer där risk för halka förekommer har 3M utvecklat en serie specialmattor. 3M Safety Walk är inte bara världsledande på halkskyddstejp utan erbjuder ett komplett sortiment av våtrumsmattor. Mattorna är lämpliga för barfotatrafik och skotrafik, forslar effektivt bort vatten, är lättstädade och hygieniska.  Mer information om halkskyddstejp hittar ni HÄR.

Halkskyddsmatta 1500 har en tjocklek på 9mm och är mycket bekväm att gå på. Mattan är tillverkad i spänstiga vinylöglor med en öppen struktur för att ge en halksäker och komfortabel yta. Mattan tål klorvatten, UV-ljus, kroppsoljor, rengöringsmedel och decificeringsmedel. Halkskyddsmatta 1500 används exempelvis runt bubbelbad, pool och simbassänger, i duschrum, på båten och på hotell och sjukhus.

Poolmatta 3200 har en tjocklek på 6mm och en öppen vinylkonstruktion med Z-mönster. Vattnet dränseras effektivt genom mattan vilket ger en bra halksäkerhet. Den mjuka ytan är komfertabel för barfotatrafik. Matten är enkel att underhålla och tål de flesta kemikalier och rengöringsmedel. Poolmattan används t.ex. runt simbassänger och bubbelbad, utanför bastun, i duschanläggningar m.m.

Avlastningsmatta 5100 är utvecklad för miljöer där det förekommer mycket fukt och fett som exempelvis restauranger, storkök och verkstäder. Mattan används i både torra och våta områden inom industrin. Avlastningsmatta 5100 har en tjocklek på 12mm och är utvecklad för att minska belastning och slitage på kroppen.